Αποθεώθηκε η παράσταση «Αδαμαντία» του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν στα Βριλήσσια

Mε απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε η συνεργασία του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν.

Στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 7/11, η αριστουργηματική παράσταση «Αδαμαντία» του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, του  Παναγιώτη Μέντη, σε σκηνοθεσία Κωστή Καπελώνη και με την εξαιρετική ερμηνεία της Μάνιας Παπαδημητρίου. Μαζί της έπαιξαν και την συνόδευσαν με τη μουσική τους, οι νεαροί ηθοποιοί Βασίλης Παπαδημητρίου, Χριστίνα Παπατριανταφύλλου και Αντιγόνη Σταυροπούλου.

Ο κόσμος καταχειροκρότησε την παράσταση και παρέμεινε στη συνέχεια όπου έγινε ενημέρωση/συζήτηση με τους ηθοποιούς , την καλλιτεχνική διευθύντρια κυρία Μαριάννα Κάλμπαρη καθώς και τον σκηνοθέτη κ. Κωστή Καπελώνη.

Σην εκδήλωση απήυθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Ξένος Μανιατογιάννης και ο Πρόεδρος του ΣΒΑΠ, πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γιώργος Κουράσης. Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων κ. Αλέξης Μαυραγάνης.

Παραυρέθηκαν, επίσης, η Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Βριλησσίων κυρία Ιωάννα Κυρίτση, ο Αντιπρόεδρος κ. Φάνης Βαγενάς, η Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κυρία Βούλα Αρσένη-Λάμπρου, ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Παύλος Καμάρας, η δημοτική σύμβουλος Βριλησσίων και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου κυρία Ελένη Σακισλή, ο δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου  κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης,  η Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών του Δήμου Παπάγου-Χολαργού κυρία Μιμή Ρουφογάλη, η δημοτική σύμβουλος Δήμου Ηρακλείου κυρία Μαίρη Αρώνη, οι δημοτικοί σύμβουλοι του  δήμου Βριλησσίων κυρία Φωτεινή Μάρα, κ. Άλκης Εγκολφόπουλος,  κυρία Λαμπρινή Σίμου, κ. Νικόλαος Περδικάρης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Η είσοδος για το κοινό ήταν δωρεάν με εθελοντική προσφορά σε είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βριλησσίων.

Η θεατρική παράσταση «Αδαμαντία» ήταν η πρώτη που πραγματοποιήθηκε σε μια σειρά παραστάσεων που έχουν προγραμματιστεί τόσο σε συνεργασία με το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν όσο και με άλλους καλλιτεχνικούς φορείς, στο πλαίσιο του διετούς προγράμματος Διαδημοτικές Πολιτιστικές Συναντήσεις  «Έν Άστει» που έχει εκπονήσει  ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (21 ΟΤΑ) σε συνεργασία με τους Δήμους-Μέλη του.

Να σημειωθεί ότι όλες οι εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό.

Επόμενος σταθμός, το Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης τη Δευτέρα 12/12 με το έργο του Τσέχωφ «Η ζωή είναι ωραία» σε συνεργασία με το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν.