Βραβεύτηκαν τα παιδιά του Διαγωνισμού Ζωγραφικής “Αγαπάμε και προστατεύουμε τα Αδέσποτα Ζώα”

Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα στο Κτήμα ΦΙΞ στο Ηράκλειο Αττικής, δόθηκαν τα βραβεία στους νικητές και στους συμμετέχοντες μαθητές Δημοτικών Σχολείων των Δήμων μελών του Συνδέσμου Βιώσιμης Ανάπτυξης των Πόλεων που μετείχαν στον Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα «Αγαπάμε και προστατεύουμε τα Αδέσποτα Ζώα».

Μετά την βράβευση ακολούθησε γιορτή υιοθεσίας για αδέσποτα ζωάκια σε όσους επιθυμούσαν να γίνουν ανάδοχοι των τετράποδων φίλων μας. Οι εκδηλώσεις στο κτήμα ΦΙΞ πραγματοποιήθηκαν από τον Σ.Β.Α.Π. σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Οι διακριθέντες του Διαγωνισμού Ζωγραφικής με θέμα «Αγαπάμε και Προστατεύουμε τα Αδέσποτα Ζώα» ήταν:

1ο Βραβείο – Ιοκάστη Αναστασάκου – Παπαδούλη,  Γ΄ Τάξη, 3ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης

2ο Βραβείο – Δήμητρα Ζώντου, Δ΄ Τάξη, 4ο Ζεκάκειο Δημ. Σχολείου Αμαρουσίου

3ο Βραβείο – Γεωργία Βλαχοπούλου, Ε΄ Τάξη 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου

Και δύο ειδικά βραβεία:

Βραβείο Καλλιτεχνικής Δεξιότητας στη Μαρία Φράγκου, Ε΄ Τάξη, 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ψυχικού

Βραβείο Πρωτότυπης Εικαστικής Δημιουργίας στη Μαρίλια Μεντή, ΣΤ΄ Τάξη, 7ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου

Τα μετάλλια και τα δώρα στους νικητές απένειμαν o Πρόεδρος του Σ.Β.Α.Π. κ. Αλέξης Μαυραγάνης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κ. Νίκος Μπάμπαλος, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Ηρακλείου κα Μαίρη Ιγγλέση, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και αναπληρωτής του Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Γιάννης Καλαμπαλίκης, η εντεταλμένη σύμβουλος Δήμου Ηρακλείου και διαχειριστής του κτήματος ΦΙΞ και μέλος του του Σ.Β.Α.Π. κα Μαριάννα Ζούρου, η εντεταλμένη σύμβουλος Πανίδας και Εθελοντισμού Δήμου Ηρακλείου κα Κατερίνα Ζαγκανά και ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης Δήμου Ηρακλείου κ. Νίκος Σπυρόπουλος.

Τα παιδιά απόλαυσαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση την αναγνώριση της προσπάθειάς τους, ενώ οι παρευρισκόμενοι γονείς και δάσκαλοι εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους και την επιθυμία τους να συνεχίσει ο Σ.Β.Α.Π.να αναλαμβάνει τέτοιες πρωτοβουλίες όπως αυτή. 

Από το Γραφείο Τύπου