Βραδιά μελωδίας με Μότσαρντ, Μπετόβεν μέχρι Χατζηδάκι και Γιαννίδη, στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού

Μια νοσταλγική βραδιά γεμάτη μελωδίες και υπέροχες φωνές, παρακολούθησαν όσοι παραβρέθηκαν, το βράδυ της  Κυριακής 14 Μαϊου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου στο Παλαιό Ψυχικό. Υπέροχα μουσικά κομμάτια  από Μότσαρντ, Μπετόβεν, Βιβάλντι, Λιστ και Ντε Φάλλα μέχρι Χατζηδάκι, Γιαννίδη και Σουγιούλ, πλυμμύρισαν το χώρο.

Σολίστ πιάνου και τραγουδιού από τους Δήμους Μεταμόρφωσης, Παπάγου-Χολαργού και Φιλοθέης-Ψυχικού, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και παρουσίασαν ένα υπέροχο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, από τον Δήμο Μεταμόρφωσης συμμετείχαν η σολίστ κυρία Ρούλα Κουβαρά και η σοπράνο κυρία Μαρία Κονταξάκη, από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού η σολίστ κυρία Μιμή Ρουφογάλη και από το Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού η σολίστ κυρία Τζούλη Κάραλη και στο τραγούδι η κυρία Δέσποινα Μανέα.

Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων με τον Ο.Κ.Α.Π.Α. και το Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Συναντήσεων «Έν Άστει» που διοργανώνει ο Σ.Β.Α.Π. σε συνεργασία με τους Δήμους-Μέλη του.

Στην έναρξη της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό και εξήραν την πολύ καλή συνεργασία μεταξύ Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και Σ.Β.Α.Π. και τη σημαντική προσπάθεια του Συνδέσμου, ο Δήμαρχος του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού κ. Παντελής Ξυριδάκης και ο Πρόεδρος του Σ.Β.Α.Π. κ. Γιώργος Κουράσης.