ΕΚΔΗΛΩΣΗ GALA ΧΟΡΟΥ ΜΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ – PALAIS – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Θέαμα και συγκίνηση στο φιλανθρωπικού χαρακτήρα GALA χορού που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και το Δήμο Γαλατσίου

΄Ηταν μια μαγευτική βραδιά όπου κυριάρχησαν ανάμεικτα συναισθήματα θαυμασμού για το όμορφο χορευτικό θέαμα που πρόσφεραν τα χορευτικά σχήματα των Δήμων και οι guests χορευτές αλλά και συγκίνησης για τον σκοπό της εκδήλωσης που ήταν η Αλληλεγγύη στα προσφυγόπουλα της Ουκρανίας.

Πάνω από 100 χορευτές 7 δήμων μελών του Συνδέσμου υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων τους, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους σε μια φαντασμαγορική μουσικοχορευτική πανδαισία.

Οι εξαιρετικοί guests χορευτές Βλαντιμίρ Μορότσκο, Λέσλι Σταθάκης, Jylia Chernysh από την Ουκρανία με τον παρτενέρ της Γιώργο Κετσερίδη, η Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση με τον Ρώσο παρτενέρ της Μαξίμ Στάντνικ, ο Βούλγαρος χορευτής Yuri Dimitrov με την χορευτική του ομάδα, μάγευσαν τους θεατές σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ χορού.

Την εκδήλωση παρουσίασε με εξαιρετική επιτυχία η κα Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία εκτός των άλλων τραγούδησε και χόρεψε εισπράττοντας θερμά χειροκροτήματα από το κοινό.

Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές προβολής του βίντεο έναρξης και λήξης της εκδήλωσης, όπου υπό τους ήχους των «Δρόμων της φωτιάς» του Βαγγέλη Παπαθανασίου και το «Τραγούδι της Ειρήνης» του Γιάννη Μαρκόπουλου, προβλήθηκαν εικόνες από το δράμα των ξενιτεμένων προσφυγόπουλων του πολέμου.

Στην εκδήλωση μετείχαν χορευτικά σχήματα από τους Δήμους: Γαλατσίου, Βριλησσίων, Ηρακλείου Αττικής, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης- Πεύκης, Νέας Ιωνίας και Παπάγου – Χολαργού.

Την οργάνωση της εκδήλωσης, έκανε με επιτυχία ο κ. Παύλος Καμάρας, υπεύθυνος προγραμμάτων του Συνδέσμου και Πρόεδρος της ΄Ενωσης Δημάρχων Αττικής, ο οποίος υποδέχθηκε τους πρωταγωνιστές της βραδιάς με ένα ζεστό καλωσόρισμα.

Την οργανωτική επιμέλεια είχε η εταιρία LA COMMUNICATION και η συνεργάτιδα του Συνδέσμου κα Τατιάνα Τσερεγκώφ, την τεχνική υποστήριξη η εταιρία Christmas Theater.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Υπουργός Εργασίας κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Πρόεδρος του Σ.Β.Α.Π. κ. Γιώργος Κουράσης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου κ. Μάνος Ελευθερίου και η κριτικός χορού κα ΄Ελενα Λιζάρδου, ενώ παρέστησαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι των Πολιτισιτικών Οργανισμών των Δήμων και πλήθος κόσμου.

Τα είδη πρώτης ανάγκης που προσκόμισαν οι θεατές αντί αντιτίμου εισιτηρίου παραδόθηκαν από τον Σύνδεσμο στον Ε.Ε.Σ. για τις ανάγκες των προσφυγόπουλων της Ουκρανίας.

Η εκδήλωση ήταν υπό την Αιγίδα της ΄Ενωσης Δημάρχων Αττικής και την υποστήριξη του Ε.Ε.Σ.

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ