Η Μουσικοθεατρική Παράσταση «Τικ Τακ Ντο» στον Δήμο Μαρκοπούλου από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Συνεχίζοντας τις πολύ επιτυχημένες συνεργασίες με τους Δήμους-Μέλη του στον τομέα των Πολιτιστικών, ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τον Δήμο Μαρκοπούλου και την ομάδα PlaRou παρουσιάζει τη Μουσικοθεατρική Παράσταση «Τικ Τακ Ντο» που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 στις 21.00 στο Θέατρο Σάρας του Δήμου Μαρκοπούλου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Όσοι έχουν τη δυνατότητα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μαρκοπούλου.

Λίγα λόγια για την παράσταση :

O Παναγιώτης Αδάμ σκηνοθετεί το πρωτότυπο κείμενο των Αργυρώ Ταμβάκου και Παναγιώτη Λαμπή.

Το «Τικ Τακ Ντο» είναι ένα ανατρεπτικό παραμύθι που αντλεί στοιχεία από την παράδοση τεσσάρων διαφορετικών πολιτισμών και με κύριο άξονα την κλασική μουσική, θίγει το ζήτημα του εκφοβισμού, της ελευθερίας της γνώμης, καθώς και την σημασία της προσπάθειας για την επίτευξη των προσωπικών στόχων.

Στο «Τικ Τακ Ντο» δίνεται η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους θεατές να γνωρίσουν, με άφθονο χιούμορ, τους συνθέτες : Μπαχ, Μότσαρτ, Μπετόβεν ενώ, μέσα από το ταξίδι του Βακάι τα παιδιά έρχονται σε επαφή με παραδοσιακές μουσικές και χορούς τεσσάρων διαφορετικών πολιτισμών της γης, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των παιδιών.

Συντελεστές :

Κείμενο : Αργυρώ Ταμβάκου & Παναγιώτης Λαμπής

Σκηνοθεσία : Παναγιώτης Αδάμ

Πρωτότυπη Μουσική-Στίχοι-Μουσική Διδασκαλία : Ευτέρπη Κατσαμάτσα, Στρατής Στηλ

Χορογραφία : Λουκάς Θεοδοσόπουλος

Κατασκευές : Παναγιώτης Αδάμ

Μάσκες : Μάρθα Φωκά

Φωτισμοί : Παναγιώτης Λαμπής

Κοστούμια : Βάλια Συριοπούλου

Βοηθός Σκηνοθέτη : Κωνσταντίνος Ντομουχτσής

Φωτογραφία-Video : Φώτης Γαβριλάκης Πλέγας

Ερμηνεύουν : Γεωργία Γρίβα, Παναγιώτης Λέκκας, Ευτέρπη Κατσαμάτσα, Στρατής Στηλ, Αργυρώ Ταμβάκου, Έλενα Γεωργίου, Χρήστος Καπενής

Διάρκεια παράστασης 70’