Μαγευτική βραδιά χορού στο 2ο GALA Μοντέρνου Χορού που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Πλημμύρισε με χάρη και ταλέντο η σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης στο 2ο ετήσιο Gala Μοντέρνου χορού .

Μαθητές των πολιτιστικών χορευτικών τμημάτων 8 Δήμων μελών του Συνδέσμου, υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων τους, χόρεψαν σε μια απολαυστική βραδιά που καθήλωσε τους θεατές του κατάμεστου Θεάτρου.

΄Ετσι ένας θεσμός που ξεκίνησε από τον Σύνδεσμο την περσινή χρονιά στο Γαλάτσι, συνεχίσθηκε με απόλυτη επιτυχία φέτος, σε συνεργασία με τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Το κλου της βραδιάς ήταν οι επαγγελματίες χορευτές, που μάγευσαν τους θεατές σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ χορού.

Την επιμέλεια της οργάνωσης της εκδήλωσης είχε ο Παύλος Καμάρας, υπεύθυνος προγραμμάτων του Συνδέσμου, σε συνεργασία με την Εταιρία La Com και την συνεργάτιδα Τατιάνα Τσερεγκώφ και από πλευράς του Δήμου η Αντιδήμαρχος κα Μαρία Μουρατίδη.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης και ο Πρόεδρος του Σ.Β.Α.Π. κ. Γιώργος Κουράσης.

Μεταξύ των πολλών εκπροσώπων των Δήμων μελών παρέστησαν και οι: κα Μαίρη Ιγγλέση Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων και η κα Μαριάννα Ζούρου Αντιδήμαρχος Αθλητισμού από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, η κα Φωτεινή Μαρκαντώνη Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Πεντέλης, η κα Ιωάννα Κυρίτση Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Βριλησσίων και ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Κεχρής.

Στο 2ο Gala Μοντέρνου χορού χόρεψαν χορευτικές ομάδες των Δήμων:

Λυκόβρυσης – Πεύκης, Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Ηρακλείου Αττικής, Παπάγου – Χολαργού και Πεντέλης.

Οι guests της βραδιάς ήταν:  Yuri Dimitrov – Στεφανία Τσέρτου, Γιώργος Κετσερίδης – Ρεβέκκα Κουτσογιαννακοπούλου, Μαξίμ Στάντνικ – Αθηνά Παλαιολόγου, Λυδία Παπαϊωάνου και Νικήτας Σπλαγκούνιας με τις χορευτικές τους ομάδες Cashitas team και Gruppo Expression.

Από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ