Μια μαγευτική μουσικοχορευτική βραδιά από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και τον Δήμο Μαρκοπούλου

Διεθνούς φήμης χορευτές, ανέβηκαν στη σκηνή του Θεάτρου «Σάρας Μαρκοπούλου».  για να μας ταξιδέψουν σε salsa, rumba, jive και passo doble ρυθμούς, χαρίζοντάς μας ανεπανάληπτες στιγμές τέχνης και θεάματος

Οι θεατές απόλαυσαν την υψηλή τεχνική, το πάθος και το μπρίο, καλλιτεχνών υψηλούς βεληνεκούς επιβράβευοντάς τους με το θερμό τους χειροκρότημα.

Τους χορευτές πλαισίωσε εξαίσια, σόλο βιολί η διεθνούς φήμης βιολίστρια Elena Salenkova που «ταξίδεψε» τους παρευρισκόμενους.

Τις εκδηλώσεις διοργάνωσε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων. στο πλαίσιο του προγράμματος του «Πολιτισμός εν ΄Αστει» σε συνεργασία με τον Δήμο Μαρκοπούλου.

Σκοπός του προγράμματος είναι η διάδοση ποιοτικού πολιτιστικού έργου στους Δημότες των Δήμων μελών του Συνδέσμου με κοινωνικό πρόσημο, καθώς επίσης και η ανάδειξη του έργου των Δήμων στον τομέα του πολιτισμού.

Την οργάνωση επιμελήθηκε ο υπεύθυνος προγραμμάτων του Συνδέσμου κ. Παύλος Καμάρας και η συνεργάτιδα της εταιρίας LaCom κα Τατιάνα Τσερεγκώφ.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι καλλιτέχνες:

Yuri Dimitrov – Στεφανία Τσέρτου, 

Γιώργος Κετσερίδης – Ρεβέκκα Κουτσογιαννακοπούλου,

Maxim Stadnik – Αθηνά Παλαιολόγου,

Νικήτας Σπλαγκούνιας – Λυδία Παπαϊωάννου και οι ομάδες τους

Cachitas και Gruppo Expression

Solo βιολί: Elena Salenkova

Guest από την Σχολή Danza Sueno (Πορτοράφτη) η κα Σπυριδούλα Ζαμπέλη που χόρεψε ένα εντυπωσιακό oriental και η Ελευθερία Κατσούρα με τον Γιάννη Δεκαβάλλα που χόρεψαν αργεντίνικο τάνγκο σε χορογραφία του Κώστα Νικολαίδη.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια την είχε ο Yuri Dimitrov.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ