Ο Α.Ο. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ πρωταθλητής στο 2o Διαδημοτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παίδων

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τους Δήμους Πεντέλης και Χαλανδρίου, διοργάνωσε με επιτυχία το 2ο Διαδημοτικό τουρνουά Ποδοσφαίρου Παίδων με τη συμμετοχή ομάδων των Δήμων – μελών του.

Ο Α.Ο. Βριλησσίων κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή του 2ου Διαδημοτικού Τουρνουά ποδοσφαίρου Παίδων ΣΒΑΠ.

Η τελετή λήξης του τουρνουά πραγματοποίηθηκε τη Κυριακή 16 Ιουνίου στο γήπεδο Μελισσίων, παρουσία των γονιών και των μικρών αθλητών φυσικά, που με τα χαρούμενα πρόσωπά τους μας γέμισαν αισιοδοξία και ελπίδα.

Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν οι απονομές μεταλλίων και του κυπέλλου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιώσιμης Ανάπτυξης των Πόλεων κ. Αλέξης Μαυραγάνης και η Δήμαρχος Πεντέλης κα Νατάσσα Κοσμοπούλου  απηύθυναν χαιρετισμό και παρέδωσαν το Κύπελλο στην πρωταθλήτρια ομάδα, συγχαίροντας παράλληλα και την φιναλίστ ομάδα και όλους τους αθλητές των 15 ομάδων που συμμετείχαν, καθώς και τους προπονητές τους  και όσους συνέβαλλαν στην διοργάνωση.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους και έκαναν τις απονομές μεταλλίων στους μικρούς αθλητές, ο κ. Τάσος Δημητρίου Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Βριλησσίων, ο κ. Πέτρος Κόνιαρης Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας & Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου και η κα Αναστασία Αβραμίδη Κοτσιρέα, Δημοτική σύμβουλος Δήμου Πεντέλης 

Τα τελικά αποτελέσματα του 2ου Διαδημοτικού τουρνουά ποδοσφαίρου Παίδων ΣΒΑΠ έχουν ως εξής:

1η ΘΕΣΗ:  Η ομάδα Α.Ο. Βριλησσίων

2η ΘΕΣΗ:  Η ομάδα του Κένταυρου Βριλησσίων

Στους ημιτελικούς αγώνες τα τελικά σκορ ήταν:

Ψυχικό  (Π.Ο.Ψ.) – Α.Ο. Βριλησσίων      1-2

Ελευθερούπολη – Κένταυρος Βριλησσίων 3-3 (πεν. 3-4)