ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ 320 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ 320 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΕΛΩΝ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ

Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Συνδέσμου και σύμφωνα με τους σκοπούς του καταστατικού του που προβλέπει «βοήθεια στο έργο της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης των Δήμων μελών του», ο Σ.Β.ΑΠ. παρέδωσε στους εκπροσώπους των Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων, το γιορτινό γεύμα των Χριστουγέννων σε 320 οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχιας.
Με την προσφορά μας αποδεικνύουμε πως το πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης είναι ζωντανό και μας δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα στην περίοδο των Χριστουγέννων.
Αυτό το μήνυμα θα συγκρατήσουμε για τη νέα χρονιά, ένα μήνυμα που μας δίνει ελπίδα μέσα στις δυσχέρειες της πανδημίας και της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης.
Ο Σ.Β.Α.Π. ευχαριστεί την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΕΠΕ, τις εταιρίες ΗΛΙΟΣ Ζυμαρικά και ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ Αναψυκτικά που μας υποστήριξαν καθώς και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου που μας διέθεσε χώρο του για τη διανομή των τροφίμων.
Ο Σ.Β.Α.Π. από τη μεριά του θα συνεχίσει να προσφέρει προστασία σε ευπαθή – κοινωνικά και οικονομικά – άτομα και οικογένειες με την κάλυψη πρωτογενών αναγκών στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.