ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ του Δήμου Πεντέλης και του Δήμου Χαλανδρίου από τον Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων

Τρόφιμα και είδη προσωπικής φροντίδας, παραδόθηκαν από τον Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων την Πέμπτη 6 Ιουνίου στα Κοινωνικά Παντοπωλεία του Δήμου Χαλανδρίου και του Δήμου Πεντέλης.

Μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 2ου Διαδημοτικού τουρνουά Ποδοσφαίρου Παίδων για την συγκέντρωση  τροφίμων,  με σκοπό την συμβολή στην κάλυψη των αναγκών των κοινωνικών δομών των δήμων – μελών του Συνδέσμου.

Η παράδοση των τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πεντέλης έγινε παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Προληπτικής Ιατρικής και Ψυχικής Υγείας, ΚΑΠΗ, Αιμοδοσίας κας Ελένης Πολίτη και των στελεχών του Κοινωνικού Παντοπωλείου,  ενώ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου έγινε στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης  κο Κώστα Ευθυμίου και στα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Η παράδοση των τροφίμων για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία του Δήμου Πεντέλης και του Δήμου  Χαλανδρίου  έγινε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κο Αλέξη Μαυραγάνη και την κα Μαριάννας Ζούρου μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου