Πρωτοβουλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης από τον Σ.Β.Α.Π. για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες των Δήμων μελών του

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Συνδέσμου και σύμφωνα με τους σκοπούς του καταστατικού του που προβλέπει «βοήθεια στο έργο της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης των Δήμων μελών του», ο Σ.Β.ΑΠ. παρέδωσε στους εκπροσώπους των Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων, voucher για την παραλαβή 320 πακέτων τροφίμων, για τις ευπαθείς ομάδες των Δήμων τους.

Η παράδοση έγινε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης Παιδικών Χορωδιών που συνδιοργάνωσε ο Σύνδεσμος με τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού.

Η επιλογή των ωφελουμένων γίνεται από την Κοινωνική Υπηρεσία του κάθε Δήμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής ο κ. Γιάννης Κεχρής,  ο τ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος της ΄Ενωσης Δημάρχων Αττικής και υπεύθυνος των προγραμμάτων του Συνδέσμου κ. Παύλος Καμάρας, η Αντιδήμαρχος Τ.Υ. Λυκόβρυσης – Πεύκης κα Μαρία Μουρατίδη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παπάγου – Χολαργού κα Ειρήνη Βεντουζά.  Επίσης παρευρέθησαν και παρέλαβαν τα voucher, οι αντιδήμαρχοι Γεώργιος Καρύμπας Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης,  Ελένη Χατζή Δήμου Νέας Ιωνίας, Χαρίκλεια Νικολοπούλου Δήμου Μεταμόρφωσης, Κλειώ Ανδρέου Δήμου Παιανίας, Μαρία Μουντάκη – Αθανασάκου Δήμου Παπάγου-Χολαργού, καθώς και οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι της Κοινωνικής Πολιτικής των Δήμων Μελών: Πέτρος Κόνιαρης, Ευδοκία Καλούμερη, Ιωάννα Γκέκα, Χάρις Δρέττα, Κατερίνα Καραλή, Αλεξάνδρα Νταγιαντά, Μαρίνα Βενιεράκη