Ρούμπα, σάμπα, φοξ τροτ, τσα τσα, τάνγκο και βαλς σε μια φαντασμαγορική βραδιά στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Μια πραγματικά φαντασμαγορική βραδιά απόλαυσαν οι θεατές που είχαν τη χαρά να παρευρεθούν στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, το Σάββατο 6 Μαϊου.

Χορευτικά σχήματα, με ευφάνταστα κοστούμια και ευρηματικές χορογραφίες, που εκπροσωπούσαν τους Δήμους Κηφισιάς, Παπάγου-Χολαργού και Λυκόβρυσης-Πεύκης ξεσήκωσαν το ενθουσιώδες κοινό με το μπρίο τους και το ταλέντο τους.

Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και του ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα χορού και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Έν Άστει» που διοργανώνει ο Σ.Β.Α.Π. σε συνεργασία με τους Δήμους-Μέλη του.

Απηύθηναν χαιρετισμό και εξήραν την άριστη συνεργασία αλλά και το έργο του Συνδέσμου, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης και ο Πρόεδρος του ΠΕΑΠ κ. Χρήστος Φωτίδης.

Επίσης, απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιώργος Κουράσης.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν πλήθος κόσμου. Μεταξύ αυτών, τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους οι κ.κ. Παύλος Καμάρας, Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, πρώην Δήμαρχος Πεύκης και Γραμματέας του Συνδέσμου, ο κ. Δημήτρης Φωκιανός, πρώην Δήμαρχος Πεύκης, ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος πρώην Δήμαρχος Πεύκης και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου, ο Αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ κ. Αντώνης Τσελέντας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Κωνστάντος, τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΕΑΠ κ. Κοσμίδης, κ. Αλαγιάννης, κ. Ιακωβίδης και κυρία Μουρατίδη, η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ κυρία Άννα Ασπραδάκη καθώς και η κυρία Μαριάννα Ζούρου, δημοτική σύμβουλος Δήμου Ηρακλείου Αττικής και Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές α λλά και στους χοροδιδασκάλους κ. Γιώργο Τραχανή από το Δήμο Κηφισιάς, Παύλο Φωτόπουλο από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού και Τάσο Λάσκαρη από το Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης.