Συγκλόνισαν «Οι Δούλες» από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ανέβηκε την Παρασκευή 27 Απριλίου, η θεατρική παράσταση «Οι Δούλες» του Ζαν Ζενέ, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν. Το κοινό καταχειροκρότησε την παράσταση καθώς οι 3 ηθοποιοί (Κάτια Γέρου, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Μαριάννα Κάλμπαρη ) συγκλόνισαν με τις ερμηνείες τους.

Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης, η Αντιδήμαρχος κυρία Δέσποινα Αϊβατζίδου συνεχάρει τις ηθοποιούς και ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη για την άψογη συνεργασία. Επίσης, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα και λουλούδια στις ηθοποιούς. Τέλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιώργος Κουράσης ευχαρίστησε με τη σειρά του τους συντελεστές της παράστασης και το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου για την φιλοξενία και την συνεργασία.

Η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Έν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τους Δήμους-Μέλη του με δωρεάν είσοδο για το κοινό.