Τιμήθηκαν τα σχολεία από τον Σύνδεσμο των 21ΟΤΑ για τις Περιβαλλοντικές δράσεις τους.

Τρία βραβεία και 102 έπαινοι απονεμήθηκαν από τον Σύνδεσμο των 21ΟΤΑ στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού «Βραβεία Περιβαλλοντικής ευαισθησίας» στους Δ/ντες και υπεύθυνους των Περιβαλλοντικών ομάδων των σχολείων των Δήμων μελών του.

Η απονομή έγινε παρουσία δεκάδων εκπροσώπων των Δήμων, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και των σχολείων σε μια λιτή τελετή που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς.

Τις απονομές έκαναν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Μ. Γραφάκου, ο πρ. Πρόεδρος και υπεύθυνος Προγραμμάτων κ. Π. Καμάρας και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κηφισιάς κ. Χ. Καλός.

Βραβεία έλαβαν τρία σχολεία για την περιβαλλοντική τους δράση, καθώς και τριάντα ποδήλατα προσφέρθηκαν στους μαθητές που πήραν μέρος στη δράση αυτή. Τα σχολεία που βραβεύτηκαν είναι :

2 ο ΤΕΛ του Δήμου Γαλατσίου, 5 ο Δημοτικό του Δήμου Κηφισιάς, 1 ο Γυμνάσιο του Δήμου Χαλανδρίου 

Τους επαίνους έλαβαν τα σχολεία:

1ο Δημοτικό, 6 ο Δημοτικό, 11 ο Δημοτικό, 4 ο Γυμνάσιο του Δήμου Αγ. Παρασκευής, 1 ο Παιδικό Σταθμό Αγ. Αναργύρων, Παιδικό Σταθμό Αγ. Νικολάου, Παιδικό Σταθμό Αγ. Φιλοθέης, Παιδικό Σταθμό Αναβρύτων, Παιδικό Σταθμό Εργατικών κατοικιών, Παιδικό Σταθμό Κέντρου, 2 ο Παιδικό Σταθμό Αγ. Αναργύρων, 1 ο Παιδικό Σταθμό Κοκκινιάς, 2 ο Παιδικό Σταθμό Κοκκινιάς, Παιδικό Σταθμό Πολύδροσου, Παιδικό Σταθμό Στουντίου, Παιδικό Σταθμό Σωρού, Παιδικό Σταθμό Ψαλιδίου, 1 ο ΕΠΑΛ, 2 ο ΕΠΑΛ, 10 ο Νηπιαγωγείο, 13 ο Νηπιαγωγείο, 8 ο Νηπιαγωγείο, 9 ο Νηπιαγωγείο, 1 ο Δημοτικό, Ειδικό Δημοτικό,17 ο Δημοτικό, 2 ο Γυμνάσιο, 3 ο Γυμνάσιο, 9 ο Λύκειο Αγ. Φιλοθέης του Δήμου Αμαρουσίου, 4 ο Δημοτικό, 2 ο Λύκειο του Δήμου Βριλησσίων, 2 ο Γυμνάσιο, 1 ο Γυμνάσιο, 14 ο Δημοτικό, 3 ο Δημοτικό, 4 ο Γυμνάσιο, 7ο Δημοτικό, 15 ο Δημοτικό, 8 ο Νηπιαγωγείο του Δήμου Γαλατσίου, 1 ο Δημοτικό, Γυμνάσιο του Δήμου Εκάλης, 1 ο Γυμνάσιο, 6 ο Γυμνάσιο του Δήμου Ηρακλείου,2ο Γυμνάσιο, 2 ο Λύκειο, 3 ο Λύκειο, 8 ο Δημοτικό, 5 ο Νηπιαγωγείο, 2 ο Δημοτικό του Δήμου Κηφισιάς, 3 ο Νηπιαγωγείο του Δήμου Λυκόβρυσης, 1 ο Παιδικό Σταθμό, 2 ο Γυμνάσιο, Λύκειο του Δήμου Μελισσίων, 7 ο Νηπιαγώγειο, 6 ο Νηπιαγωγείο, 8 ο Νηπιαγωγείο, 2 ο Δημοτικό, 4 ο Γυμνάσιο, Ενιαίο Λύκειο του Δήμου Μεταμόρφωσης, 1 ο Δημοτικό, 2 ο Νηπιαγωγείο, 14 ο Νηπιαγωγείο, 23 ο Νηπιαγωγείο, Διαπολιτισμικό Σχολείο, 4 ο Δημοτικό, Ειδικό σχολείο- Δημοτικό, 2 ο Γυμνάσιο, 1 ο Γυμνάσιο, 3 ο Γυμνάσιο, 4 ο Λύκειο, 2 ο Λύκειο, 6 ο Λύκειο του Δήμου Ν. Ιωνίας, 3 ο Δημοτικό, 1ο Γυμνάσιο, Παιδικό Σταθμό, 4 ο Νηπιαγωγείο του Δήμου Ν. Ψυχικού, 2 ο Γυμνάσιο, 2ο Δημοτικό του Δήμου Παπάγου, Δημοτικό του Δήμου Φιλοθέης, 6 ο Νηπιαγωγείο, 7ο Νηπιαγωγείο, 9 ο Νηπιαγωγείο, 13 ο Νηπιαγωγείο, 15 ο Νηπιαγωγείο, 2 ο Δημοτικό, 4 ο Δημοτικό, 8 ο Δημοτικό, 2 ο Γυμνάσιο, 5 ο Γυμνάσιο, 6 ο Γυμνάσιο, 8ο Γυμνάσιο, 5 ο Λύκειο, 2 ο ΕΠΑΛ , 3 ο ΕΠΑΛ του Δήμου Χαλανδρίου, 5 ο Δημοτικό, 6 ο Δημοτικό, 2ο Γυμνάσιο, 3 ο Λύκειο, 2 ο Λύκειο του Δήμου Χολαργού, Νηπιαγωγείο, 2 ο Δημοτικό, Γυμνάσιο του Δήμου Ψυχικού

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ