1ο ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΙΔΩΝ του Β.-Β.Α. τομέα Αττικής από τον Σ.Β.Α.Π. και τον Δήμο Αμαρουσίου

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (Σ.Β.Α.Π.) και ο Δήμος Αμαρουσίου συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο των δράσεων τους για την προώθηση του Αθλητισμού των νέων και την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Δήμων μελών του Συνδέσμου το 1ο Διαδημοτικό τουρνουά ποδοσφαίρου Παίδων.

Στο τουρνουά αυτό καλούνται να μετέχουν αντιπροσωπευτικές ομάδες των 16 Δήμων του Β. – Β.Α. τομέα Αττικής, απαρτιζόμενες από ποδοσφαιρικές ομάδες αθλητικών συλλόγων ή Ακαδημιών με παιδιά

Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν:

  • Σάββατο 27 Μαίου  (9.00 – 12.00 π.μ.)
  • Κυριακή 28 Μαίου  (9.00 – 12.00 π.μ.)
  • Σάββατο 10 Ιουνίου (9.00 – 12.00 π.μ.)
  • Κυριακή 11 Ιουνίου (9.00 – 12.00 π.μ.)

Οι αγώνες θα γίνουν στο Arena Soccer Club (Κωστή Παλαμά 4 & Μελισσίων) σε γήπεδα (7×7) με συμμετοχή 9 παιδιών σε 2 ημίχρονα των 25 λεπτών και διάλειμμα 5 λεπτών.  Αλλαγές θα γίνουν απεριόριστες ώστε να παίξουν όλα τα παιδιά των ομάδων.

Το τουρνουά θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα αφού θα επιδιωχθεί η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου.

Την ημέρα των τουρνουά θα γίνει συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα κλπ.) για τη στήριξη των οικογενειών – κατοίκων του Δήμου που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Από το Γραφείο Τύπου