1Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ από τον ΣΒΑΠ και τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Με δύο (2) εξαιρετικές παραστάσεις που καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές στη σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου Αττικής «Ηλέκτρα Αποστόλου» ξεκίνησε το 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Βορείων Προαστίων. Τα τρία (3) μονόπρακτα «Ο άλλος γιος» του Λουίτζι Πιραντέλλο, «ο ΄Ανεργος»  και «Η πάλη» του Γιώργου Σκούρτη, απέδωσε εξαιρετικά η θεατρική ομάδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Βάσω Παπαθεοδώρου – Μπελίτση». Τη δεύτερη μέρα παρουσιάστηκε  το θεατρικό έργο του Νιλ Σάιμον «Οι ηλίθιοι». ΄Ένα έργο με ισχυρό συμβολισμό και «έξυπνους» διαλόγους, απέδωσαν με περισσό υποκριτικό ταλέντο, οι καλλιτέχνες του Θεατρικού Εργαστηρίου Χαλανδρίου σε σκηνοθεσία της Αγνής Χιώτη.

Πλήθος κόσμου απόλαυσαν δύο  όμορφες παραστάσεις από ερασιτέχνες ηθοποιούς, που δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από τους επαγγελματίες του Θεάτρου.

Υπενθυμίζουμε ότι το 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Βορείων Προαστίων συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Στο τέλος της παράστασης, η υπεύθυνη του Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου, Αντιδήμαρχος κα Μαίρη Ιγγλέση και η Αντιδήμαρχος Διοίκησης κα Μαριάννα Ζούρου, ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους του Σ.Β.Α.Π. τους

κ. Γιώργο Κουράση και Παύλο Καμάρα για την συνεργασία, οι οποίοι με την σειρά τους συνεχάρησαν τους συντελεστές της παράστασης και τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής για το σημαντικό έργο που επιτελεί στον τομέα του Πολιτισμού.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ