ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

Μία πρωτοβουλία του Συνδέσμου σε συνεργασία με τους Δήμους μέλη του που ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2014. Ένα καινοτόμο έργο ψηφιακής ενημέρωσης των προσφορών και των εκπτώσεων των επιχειρήσεων του ιστοχώρου/site www.ekptoseis-prosfores.gr.

Στόχος του έργου είναι η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών με την ΔΩΡΕΑΝ προβολή τους και παράλληλα την ενημέρωση των καταναλωτών, για τις ευκαιρίες που προσφέρει η τοπική αγορά, δίνοντάς τους το ερέθισμα να στηρίξουν την γειτονιά τους.

Η εν λόγω ψηφιακή πλατφόρμα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους δημότες, κατοίκους και επισκέπτες στη γεωγραφική ζώνη του Βορείου/Ανατολικού τομέα Αττικής αναρτώντας τις εκπτώσεις και τις προσφορές όλων των επιχειρήσεων και των καταστημάτων της περιοχής. Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και της διαδραστικής επικοινωνίας που παρέχει το www.ekptοseis-prosfores.gr σε κάθε εν δυνάμει καταναλωτή αλλά και στις επιχειρήσεις της περιφέρειάς μας, δίνει την δυνατότητα εξοικονόμησης σε χρήμα και χρόνο.

Η αμεσότητα της πληροφόρησης των προσφορών και των εκπτώσεων από το σπίτι, το γραφείο ή και από το δρόμο μέσα από το κινητό ή το tablet μεταφέρει καθημερινά με απεικόνιση ημέρας όλες τις βιτρίνες των προσφορών και εκπτώσεων στις οθόνες των καταναλωτών.